Regio Foodvalley

Regio Foodvalley is een samenwerking tussen regionale overheden, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen. Ontwikkelingen op het gebied van kennis en innovatie zijn van groot belang in deze economische topregio. In Regio Foodvalley worden namelijk al decennia lang baanbrekende oplossingen bedacht. De sleutel tot het succes van deze intensieve samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid. Goede ideeën worden hier verder gebracht met ambitie, kennis én een gezonde dosis durf.

De economie bloeit

Een economische topregio met de focus op agrifood. Dat bereikt Regio Foodvalley met een hoogwaardig vestigingsklimaat, een optimale leefomgeving en gezamenlijke projecten op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, mobiliteit, werkgelegenheid, energietransitie of voedselvisie. Samen wordt er gewerkt aan dat wat nodig is om nu en in de toekomst succesvol te blijven. De economie bloeit! En de regio daardoor ook.

Centraal

Regio Foodvalley investeert in wonen, werken, bereikbaarheid en onderwijs. De regio heeft ongeveer 350.000 inwoners, woonachtig in de gemeenten Ede, Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Regio Foodvalley ligt centraal in Nederland, op een uur afstand naar Schiphol en anderhalf uur naar Düsseldorf. De regio is zeer goed bereikbaar via de vele snelwegen en de intercityspoorlijnen die door de regio heenlopen.

Regio Foodvalley is trots dat het VNG Jaarcongres 2019 in de gemeente Barneveld, in het hart van Regio Foodvalley, wordt georganiseerd. Op dinsdagmiddag 4 juni 2019 heten wij u van harte welkom tijdens de verschillende boeiende middagsessies die in de gemeente Barneveld én Regio Foodvalley worden georganiseerd. Graag tot ziens. Tijdens het VNG Congres of op welk moment dan ook!

Sponsoren


Excellent

Premium


Sponsor