VNG Jaarcongres in Barneveld

De gemeente Barneveld heet u, samen met Regio Foodvalley en Regio Amersfoort, van harte welkom op het VNG Congres op dinsdag 4 en woensdag 5 juni 2019.

Het thema is “Besturen is mensenwerk”. Een thema dat ons na aan het hart ligt. Want in Barneveld gaat het om mensen. We laten u er, tijdens de congresdagen, op verschillende manieren kennis mee maken.

Het VNG Congres wordt gehouden in de nieuwe Midden Nederland Hallen, direct bij afslag 5 van de A30. U kunt in de directe omgeving van de Midden Nederland Hallen prima parkeren. Reist u per trein naar Barneveld? Dan arriveert u op Station Barneveld-Centrum en brengen pendelbussen u in vijf minuten naar de Midden Nederland Hallen.

Na het plenaire ochtendprogramma en een heerlijke lunch op de bedrijvige beursvloer in de Midden Nederland Hallen, maakt u ’s middags kennis met de veelzijdigheid van Barneveld, Regio Foodvalley en Regio Amersfoort. We hebben, samen met de VNG en de regiogemeenten, een aantrekkelijk middagprogramma voorbereid met boeiende sessies op unieke en bijzondere locaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van Radio Kootwijk, Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen, Paleis Soestdijk, het Nationaal Militair Museum in Soest, de BCA-autoveiling in Barneveld of de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg? Zomaar een aantal tot de verbeelding sprekende locaties waar u over een met zorg uitgekozen thema meer te weten kunt komen.

Landgoed De Schaffelaar

We ontvangen u aan het einde van de middag graag op Landgoed De Schaffelaar in het centrum van Barneveld. Met het feeërieke Kasteel De Schaffelaar en de prachtige Oranjerie op de achtergrond, ontmoet u elkaar (opnieuw) en geniet u van culinaire lekkernijen uit onze Foodvalley.

Tijdens het avondprogramma, ook op Landgoed De Schaffelaar, beleeft u de smaak van Barneveld en Foodvalley met het culinaire Food Valley Festival, is er voldoende gelegenheid elkaar te ontmoeten, te genieten van de muziek van coverband Spotted of rustig bij te praten in Kasteel De Schaffelaar (dat speciaal voor deze gelegenheid is geopend).

We sluiten – als het donker is geworden – de feestelijke avond af door een aantal heteluchtballonnen op te blazen waarna een spectaculaire nightglow volgt. Een onvergetelijk slot van de eerste congresdag in Barneveld.

Op woensdagochtend 5 juni verwachten wij u weer in de Midden Nederland Hallen voor de Algemene Ledenvergadering. We sluiten af met een heerlijke lunch waarna u – vol met indrukken over Barneveld en onze dynamische regio’s – huiswaarts keert.

We zeggen, dat kán dan niet anders, graag: tot ziens. Want u komt vast en zeker terug in Barneveld. Omdat Barneveld naar méér smaakt.

Graag tot ziens op 4 en 5 juni 2019 in Barneveld.

Wij zien uit naar uw komst.

Sponsoren


Excellent

Premium


Sponsor