Inschrijven

Direct inschrijven
U kunt zich hier aanmelden voor het VNG Jaarcongres 2022. U kunt zich tot en met maandag 27 juni inschrijven.
Gezamenlijke inschrijving is niet mogelijk. Indien u meerdere personen wilt aanmelden, moet iedere deelnemer met een uniek, eigen (werk) e-mailadres ingeschreven worden.

Ongeveer een week voor het congres ontvangt u uw bevestiging met onder andere de badge, routebeschrijving, en downloadlink voor de congresapp. Uw inschrijving is bindend.

Privacy
De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd. Lees onze privacyverklaring

Inschrijving wijzigen
Om uw inschrijving te wijzigen klikt u op de link in de bevestiging van uw registratie die u per e-mail heeft ontvangen. Vervolgens klikt u op ‘Bekijk uw persoonlijke registratie’. Nu kunt u uw registratie aanpassen. Uw wijziging is bevestigd als u op de knop ‘registreer’ heeft geklikt.

Bekijk onze Boekingsvoorwaarden.

Coronavirus
De VNG volgt de richtlijnen en het advies van het RIVM en neemt deze als uitgangspunt voor de voorzorgsmaatregelen. Vanzelfsprekend vragen wij ook van onze deelnemers om de algemene individuele voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM tijdens het congres op te volgen. Wanneer deze situatie verandert, dan informeren wij u hier uiteraard over.

Data en locaties
De dag voorafgaand aan het congres organiseert VNG Connect speciale teambuildingsessies voor nieuwe colleges. Een mooie manier om uw nieuwe college een vliegende start te geven. Voor meer informatie over de teambuildingsessies kunt u een mail sturen naar vngconnectacademie@vng.nl
De plenaire programma’s vinden op dinsdag 28 en woensdag 29 juni 2022 plaats in IJsbaan De Westfries in Hoorn.
De middagsessies op locatie vinden dinsdagmiddag 28 juni plaats in Westfriesland. De middagontvangst en feestavond op 28 juni door Westfriesland vinden in en rondom Schouwburg het Park in Hoorn plaats.

Kosten congres
De deelnamekosten (excl. btw) voor het VNG Jaarcongres zijn de afgelopen vier fysieke congressen onveranderd gebleven met uitzondering van inflatiecorrectie. Ook dit jaar zijn de kosten voor de congresonderdelen alleen verhoogd met inflatiecorrectie.

Onderstaande bedragen zijn exclusief 21% btw:

Dinsdag 28 juni € 574,- per persoon (exclusief avondprogramma)
Avondprogramma € 56,- (het avondprogramma is uitsluitend toegankelijk voor leden van de VNG)
Woensdag 29 juni € 250,- per persoon
Dinsdag en woensdag 28 en 29 juni € 730,- per persoon (exclusief avondprogramma)
Passe-partout bedrijven € 1.860,- per persoon (inschrijven voor het avondprogramma is niet mogelijk)

Niet-leden van de VNG kunnen uitsluitend het ‘passe-partout bedrijven’ boeken of een informatiestand huren op de beursvloer.

Degenen die uitsluitend de algemene ledenvergadering (ALV) op 29 juni gratis willen bijwonen, kunnen dit aangeven bij hun inschrijving. Als u afgezien van de ALV aan één deel van een congresdag deelneemt, dient u toch het volledige bedrag voor de betreffende congresdag te betalen. De kosten van koffie en thee, lunch en documentatiemateriaal zijn in bovengenoemde bedragen inbegrepen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een factuur.

Algemene Ledenvergadering
De agenda met bijlagen voor de algemene ledenvergadering op de tweede dag van het congres krijgen de leden apart toegezonden.
Degenen die uitsluitend de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 29 juni gratis willen bijwonen, schrijven zich in door bij de doelgroep te kiezen voor “Uitsluitend ALV’.

Parkeren invaliden
Deelnemers die in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, verzoeken wij dit duidelijk aan te geven bij de inschrijving.

Annulering
Om uw regsitratie te annuleren klikt u onder aan uw registratie op 'annuleren'. 

Voor annulering geldt de volgende termijn:
Annulering na 3 juni 2022: 100% van de deelnamekosten verschuldigd.

Inlichtingen
VNG Connect
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58
e. info@vngjaarcongres.nl