Inschrijven

Direct inschrijven
U kunt zich hier aanmelden voor het VNG Jaarcongres 2018. U kunt zich tot en met maandag 25 juni inschrijven.
Ongeveer een week voor het congres ontvangt u uw bevestiging met onder andere de badge, routebeschrijving, en downloadlink voor de congresapp. Uw inschrijving is bindend.

Privacy
De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

Inschrijving wijzigen
Om uw gegevens te wijzigen kunt u opnieuw inloggen en naar uw historie gaan (klik op het plusje achter uw naam). Dan zoekt u in de lijst naar VNG Jaarcongres 2018. Vervolgens klikt u op ‘wijzigen’ en daarna klikt u in het pop-up scherm nogmaals op ‘wijzigen’. Nu kunt u uw keuzes aanpassen. Uw wijziging is bevestigd als u op de knop ‘wijzigingen doorvoeren’ heeft geklikt en u de melding ‘de wijzigingen in uw inschrijving zijn doorgevoerd’ in beeld ziet staan.

Data en locaties
U kunt zich met uw college inschrijven voor een Teambuildingsessie op maandagmiddag 25 juni in Maastricht, of net over de grens in België of Duitsland.
De plenaire programma’s vinden op dinsdag 26 en woensdag 27 juni 2018 plaats in het MECC in Maastricht.
De middagsessies op locatie vinden dinsdagmiddag 26 juni plaats in Maastricht en omgeving. De middagontvangst en feestavond op 26 juni door gastgemeente Maastricht vinden in en rondom het Gouvernement plaats in Maastricht.
 
Kosten congres
De deelnamekosten (excl. btw) voor het VNG Jaarcongres zijn vorig jaar onveranderd gebleven. Dit jaar zijn de kosten voor de congresonderdelen alleen verhoogd met 1,4% inflatiecorrectie. Onderstaande bedragen zijn exclusief 21% btw:

25 juni U stelt als college zelf de gewenste programmaonderdelen en bijbehorende prijzen samen voor de Teambuildingsessie deze middag. Wanneer u op het inschrijfformulier aangeeft interesse te hebben, neemt de VNG Academie persoonlijk contact met u op.
26 juni 542,50 per persoon (exclusief avondprogramma)
Avondprogramma 52,50 (het avondprogramma is uitsluitend toegankelijk voor leden van de VNG)
27 juni 263,- per persoon
26 en 27 juni 690,- per persoon (exclusief avondprogramma)
Passe-partout bedrijven 1.850,- per persoon (inschrijven voor het avondprogramma is niet mogelijk)

Niet-leden van de VNG kunnen uitsluitend het ‘passe-partout bedrijven’ boeken of een informatiestand huren op de beursvloer.
Degenen die uitsluitend de algemene ledenvergadering (ALV) op 27 juni gratis willen bijwonen, kunnen dit aangeven bij hun inschrijving. Als u afgezien van de ALV aan één deel van een congresdag deelneemt, dient u toch het volledige bedrag voor de betreffende congresdag te betalen. De kosten van koffie en thee, lunch en documentatiemateriaal zijn in bovengenoemde bedragen inbegrepen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een factuur.
 
Algemene ledenvergadering
De agenda met bijlagen voor de algemene ledenvergadering op de tweede dag van het congres krijgen de leden apart toegezonden.
 
Parkeren invaliden
Deelnemers die in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, verzoeken wij dit duidelijk aan te geven bij de inschrijving.
 
Annulering
Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen, dan kunt u dit doen door opnieuw naar ‘Inschrijven’ te gaan, in te loggen en vervolgens te kiezen voor historie en dan wijzigen of annuleren.

Voor annulering gelden de volgende termijnen:
  1. annulering vóór 28 mei 2018: geen kosten verschuldigd;
  2. annulering tussen 28 mei en 4 juni 2018: 50% van de deelnamekosten verschuldigd;
  3. annulering na 4 juni 2018: 100% van de deelnamekosten verschuldigd.
 
Inlichtingen
VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 3738458
f. 070 - 3738743
e.info@vngjaarcongres.nl

Sponsors


Excellent

Premium

Sponsor