Inschrijven

Direct inschrijven

U kunt zich hier aanmelden voor het VNG Jaarcongres 2019. U kunt zich tot en met maandag 3 juni inschrijven.
Ongeveer een week voor het congres ontvangt u uw bevestiging met onder andere de badge, routebeschrijving, en downloadlink voor de congresapp. Uw inschrijving is bindend.

Privacy

De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden door ons niet gedeeld met derden zonder uw toestemming, tenzij expliciet anders kenbaar wordt gemaakt of indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

Inschrijving wijzigen

Om uw gegevens te wijzigen kunt u opnieuw inloggen en naar uw historie gaan (klik op het plusje achter uw naam). Dan zoekt u in de lijst naar VNG Jaarcongres 2019. Vervolgens klikt u op ‘wijzigen’ en daarna klikt u in het pop-up scherm nogmaals op ‘wijzigen’. Nu kunt u uw keuzes aanpassen. Uw wijziging is bevestigd als u op de knop ‘wijzigingen doorvoeren’ heeft geklikt en u de melding ‘de wijzigingen in uw inschrijving zijn doorgevoerd’ in beeld ziet staan.

Bekijk onze Boekingsvoorwaarden.

Data en locaties

De plenaire programma’s vinden op dinsdag 4 en woensdag 5 juni 2019 plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.
De middagsessies op locatie vinden dinsdagmiddag 4 juni plaats in Barneveld en omliggende gemeenten. De middagontvangst en feestavond op 4 juni door de gastgemeente Barneveld vinden op Landgoed De Schaffelaar plaats.

Kosten congres

De deelnamekosten (excl. btw) voor het VNG Jaarcongres zijn de afgelopen twee jaar onveranderd gebleven met uitzondering van inflatiecorrectie. Ook dit jaar zijn de kosten voor de congresonderdelen alleen verhoogd met inflatiecorrectie. 

Onderstaande bedragen zijn exclusief 21% btw:

Dinsdag 4 juni

€ 552,- per persoon (exclusief avondprogramma)

Avondprogramma

€ 53,50 (het avondprogramma is uitsluitend toegankelijk voor leden van de VNG)

Woensdag 5 juni

€ 240,- per persoon

Dinsdag en woensdag 4 en 5 juni

€ 702,- per persoon (exclusief avondprogramma)

Passe-partout bedrijven

€ 1.850,- per persoon (inschrijven voor het avondprogramma is niet mogelijk)

Niet-leden van de VNG kunnen uitsluitend het ‘passe-partout bedrijven’ boeken of een informatiestand huren op de beursvloer.

Degenen die uitsluitend de algemene ledenvergadering (ALV) op 5 juni gratis willen bijwonen, kunnen dit aangeven bij hun inschrijving. Als u afgezien van de ALV aan één deel van een congresdag deelneemt, dient u toch het volledige bedrag voor de betreffende congresdag te betalen. De kosten van koffie en thee, lunch en documentatiemateriaal zijn in bovengenoemde bedragen inbegrepen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een factuur.

Algemene Ledenvergadering

De agenda met bijlagen voor de algemene ledenvergadering op de tweede dag van het congres krijgen de leden apart toegezonden.

Parkeren invaliden

Deelnemers die in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, verzoeken wij dit duidelijk aan te geven bij de inschrijving.

Annulering

Wilt u uw aanmelding annuleren of wijzigen, dan kunt u dit doen door opnieuw naar ‘Inschrijven’ te gaan, in te loggen en vervolgens te kiezen voor historie en dan wijzigen of annuleren.

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. annulering vóór 3 mei 2019: geen kosten verschuldigd;
  2. annulering tussen 3 mei en 13 mei 2019: 50% van de deelnamekosten verschuldigd;
  3. annulering na 13 mei 2019: 100% van de deelnamekosten verschuldigd.

Inlichtingen

VNG Congressen
Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 - 373 84 58
f. 070 - 373 87 43
e. info@vngjaarcongres.nl

Sponsoren


Excellent

Premium


Sponsor