Vervoer

PLENAIRE LOCATIES

 • Het plenaire congresgedeelte op dinsdag 28 juni en woensdag 29 juni is op de ijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn.
 • Alle middagsessies op dinsdag 28 juni worden georganiseerd in Westfriesland.
 • De ontvangst en het avondprogramma van Westfriesland vindt plaats in de Schouwburg Het Park in Hoorn.

ROUTE PLENAIRE LOCATIE De WESTFRIES IN HOORN
Adres: Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn
De Westfries is gelegen naast de autosnelweg A7
Routeplanner

OPENBAAR VERVOER
Als u op 28 en/of 29 juni met de trein reist, dan stapt u uit bij NS-station Hoorn. U vindt de VNG shuttle-bussen (shuttle naar De Westfries) aan de voorzijde van het station op het OV-busplatform. De bussen zijn te herkennen aan het VNG-vignet.

PARKEREN
Tijdens het congres kunt u uw auto gratis parkeren op de parkeerterreinen in de buurt van de Westfries. Het parkeerterrein ligt aan de andere kant van de snelweg. Op de A7 neemt u afslag 8 Hoorn en volgt de borden. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiding en verkeersregelaars.

PARKEREN PERSONEN MET EEN HANDICAP/BEPERKING
Tijdens het congres kunt u uw auto gratis parkeren op P2. Het parkeerterrein ligt aan de De Westfries. Dit kan alleen als u in het bezit bent van een invalidenpakeerkaart.

BAGAGE
Voor degenen die via WorldMeetings een hotel hebben gereserveerd, hebben wij de volgende regeling getroffen:
Wanneer u op dinsdag 28 juni aankomt, kunt u tot 11.00 uur uw bagage afgeven bij de kofferservice bij de entree van het congres. Van groot belang is dan wel dat u uw tas en/of koffer voorziet van het label dat u al is toegezonden door WorldMeetings. Vul dit label zeer zorgvuldig en duidelijk in. In de loop van de dag zullen wij ervoor zorgen dat uw bagage wordt afgeleverd in het hotel waar u overnacht. Op woensdag 29 juni kunt u uw bagage, die u zelf moet meenemen uit uw hotel, weer in bewaring geven bij de kofferservice.

OPLADEN ELECTRISCHE AUTO’S
Het parkeerterrein is speciaal voor het congres aangelegd in een weiland vlak bij De Westfries. Er zijn GEEN oplaadpunten voor elektrische auto’s.

OVERZICHT BUSSHUTTLES

DINSDAG 28 JUNI

 

08.30 – 10.30 uur

Shuttledienst vanaf NS-station Hoorn. U vindt de VNG shuttle-bussen (shuttle naar De Westfries) aan de voorzijde van het station bij de hoofduitgang. De bussen zijn te herkennen aan het VNG-vignet.

12.30 – 14.00 uur

Shuttledienst vanaf De Westfries naar NS-station Hoorn voor degenen die geen middagprogramma volgen. De shuttle bussen staan op het parkeerterrein van De Westfries.

13.30 uur 

Vertrek bussen naar de diverse middagsessies. Wanneer u uw jas heeft opgehaald, staan er medewerkers klaar om u te verwijzen naar de standplaats van de bussen. De bussen staan opgesteld op de rijbaan naast De Westfries. Het nummer van uw middagsessie vindt u achter de ruit van de betreffende bus. De bussen vertrekken in verband met de veiligheid op hetzelfde tijdstip om 13.30 uur stipt. Zorg dat u ruim op tijd in de bus zit en hou daarmee svp rekening met wat extra tijd om uw juiste bus te vinden.

17.00 – 17.45 uur

Alle deelnemers die met de bus worden opgehaald van hun middagsessie voor de ontvangst van Westfriesland, worden afgezet in Hoorn voor de ontvangst met borrel bij Schouwburg Het Park.

17.30 – 23.45 uur

Shuttledienst vanaf de Schouwburg. De shuttle gaat via station Hoorn naar De Westfries waar u naar uw auto kunt lopen.

23.45 uur

Transfer naar de diverse hotels. Deze bussen staan opgesteld op de rijbaan voor de Schouwburg.
Het gebruik van deze transfer is alleen bestemd voor degenen die de hotelovernachting hebben geboekt via WorldMeetings en met een eenmalig vertrek stipt om 23.45 uur.

WOENSDAG 29 JUNI

 

Vanaf 08.00 uur 

Ophaalservice vanaf de diverse hotels naar De Westfries. Het gebruik van deze transfer is alleen bestemd voor degenen die de hotelovernachting hebben geboekt via WorldMeetings. Bij de receptie van uw hotel kunt u het exacte tijdstip van ophalen vragen. Zorg dat u op tijd klaar staat in de lobby en vergeet vooral uw bagage niet! De bus rijdt eenmalig!

08.30 – 10.30 uur

Shuttledienst vanaf NS-station Hoorn. U vindt de VNG shuttle-bussen (shuttle naar De Westfries) aan de voorzijde van het station bij de hoofduitgang. De bussen zijn te herkennen aan het VNG-vignet.

13.00 – 15.00 uur 

Shuttledienst vanaf De Westfries naar NS-station Hoorn. De shuttle bussen staan op het parkeerterrein van De Westfries.

TAXI’S
Mocht u tijdens de congresdagen een taxi nodig hebben, dan kunt u bellen met:

 1. Taxi Service Hoorn
  06 - 10 66 50 09
 2. Taxi Company Hoorn
  0229 - 44 44 44
 3. Taxi Hoorn Drechterland
  0229 - 76 47 77