Vervoer

Plenaire locaties

 • Het plenaire congresgedeelte op dinsdag 4 juni en woensdag 5 juni is in de Midden Nederland Hallen
 • Alle middagsessies op dinsdag 4 juni worden georganiseerd in Barneveld en omgeving
 • De ontvangst en het avondprogramma van de gemeente Barneveld vinden plaats op Landgoed De Schaffelaar in Barneveld

Adres en routebeschrijving 

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
De Midden Nederland Hallen zijn gelegen naast de autosnelweg A1/A50.

Plan uw route

Openbaar vervoer  

Als u op 4 en/of 5 juni met de trein reist, dan stapt u uit bij NS-station Barneveld Centrum. U vindt de VNG shuttle-bussen naar Midden Nederland Hallen aan de voorzijde van het station bij de hoofduitgang. De bussen zijn te herkennen aan het VNG-vignet.

Parkeren

Tijdens het congres kunt u uw auto gratis parkeren op de parkeerterreinen rondom de Midden Nederland Hallen. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiding en verkeersregelaars.

Parkeren invaliden

Tijdens het congres kunt u uw auto gratis parkeren op P1. Dit kan alleen als u in het bezit bent van een invalidenpakeerkaart.

Bagage

Voor degenen die via WorldMeetings een hotel hebben gereserveerd, hebben wij de volgende regeling getroffen:
Wanneer u op dinsdag 4 juni aankomt, kunt u tot 11.00 uur uw bagage afgeven bij de kofferservice bij de entree van het congres. Van groot belang is dan wel dat u uw tas en/of koffer voorziet van het label dat u al is toegezonden door WorldMeetings. Vul dit label zeer zorgvuldig en duidelijk in. In de loop van de dag zullen wij ervoor zorgen dat uw bagage wordt afgeleverd in het hotel waar u overnacht.
Op woensdag 5 juni kunt u uw bagage, die u zelf moet meenemen uit uw hotel, weer in bewaring geven bij de kofferservice.
 

Overzicht Shuttlebussen

Dinsdag 4 juni

 

08.30 – 10.30 uur Shuttledienst vanaf NS-station Barneveld-Centrum naar Midden Nederland Hallen. U vindt de VNG shuttle-bussen aan de voorzijde van het station bij de hoofduitgang. De bussen zijn te herkennen aan het VNG-vignet.

12.30 – 14.00 uur

Shuttledienst vanaf Midden Nederland Hallen naar NS-station Barneveld-Centrum voor degenen die geen middagprogramma volgen. De shuttle bussen staan aan de achterzijde van de Midden Nederland Hallen op de busparkeerplaats.

13.30 uur 

Vertrek bussen naar de diverse middagsessies. Wanneer u uw jas heeft opgehaald, staan er medewerkers klaar om u te verwijzen naar de standplaats van de bussen. De bussen staan opgesteld op de busparkeerplaats aan de achterzijde van de Midden Nederland Hallen. Het nummer van uw middagsessie vindt u achter de ruit van de betreffende bus. De bussen vertrekken in verband met de veiligheid op hetzelfde tijdstip om 13.30 uur stipt. Zorg dat u ruim op tijd in de bus zit en hou daarmee svp rekening met wat extra tijd om uw juiste bus te vinden.

17.00 – 17.45 uur

Alle deelnemers die met de bus worden opgehaald van hun middagsessie voor de ontvangst van de gemeente Barneveld, worden afgezet in Barneveld op parkeerplaats De Vetkamp aan de Stationsweg.

17.30 – 23.45 uur

Shuttledienst vanaf parkeerplaats De Vetkamp, Stationsweg, Barneveld naar Midden Nederland Hallen (indien u met uw aldaar geparkeerde auto vertrekt). Indien u met de trein vertrekt is NS Station Barneveld-Centrum op loopafstand van parkeerplaats De Vetkamp.

23.45 uur

Transfer naar de diverse hotels. Deze bussen staan opgesteld op parkeerplaats De Vetkamp, Stationsweg, Barneveld
Het gebruik van deze transfer is alleen bestemd voor degenen die de hotelovernachting hebben geboekt via WorldMeetings en met een eenmalig vertrek stipt om 23.45 uur.

Woensdag 5 juni

 

Vanaf 08.00 uur 

Ophaalservice vanaf de diverse hotels naar de Midden Nederland Hallen. Bij de receptie van uw hotel kunt u het exacte tijdstip van ophalen vragen. Zorg dat u op tijd klaar staat in de lobby en vergeet vooral uw bagage niet! De bus rijdt eenmalig!

08.30 – 10.30 uur

Shuttledienst vanaf NS-station Barneveld-Centrum. U vindt de VNG shuttle-bussen (shuttle naar Midden Nederland Hallen) aan de voorzijde van het station bij de hoofduitgang. De bussen zijn te herkennen aan het VNG-vignet.

13.00 – 15.00 uur 

Shuttledienst vanaf Midden Nederland Hallen naar NS-station Barneveld-Centrum. De shuttle bussen staan aan de achterzijde van de Midden Nederland Hallen op de busparkeerplaats.

Taxi's

Mocht u tijdens de congresdagen een taxi nodig hebben, dan kunt u bellen met:

 1. Taxi-Barneveld
  06 - 14 69 96 52
 2. Taxi Rijnvallei
  06 - 47 14 53 42
 3. Taxi Hoevelaken
  06 - 10 22 10 25

Sponsoren


Excellent

Premium


Sponsor